Pakej Katering Lengkap di Dewan

Pakej Dewan Perkahwinan Shah Alam

Pakej Katering Lengkap Serta Dewan Untuk Tahun 2020/2021

Sekali pandang, dewan ini nampak seperti istana. Kalaulah tak ada hiasan majlis perkahwinan, rasanya seperti dalam istana raja dah.

Dewan Haji Hall sangat mewah suasana dan perhiasannya. Jujur saya katakan, dewan ini sangat cantik.

Walaupun nampak mewah dan eksklusif, harga sewa dewan ini sangat berpatutan!

Cuba bayangkan, dengan suasana dewan bak istana ditambah dengan pakej katering,pelamin, Photobooth, PA System dan lain-lain baru sahaja RM18.90 untuk 1000 pax!

Saya jamin, anda pasti berpuas hati dengan suasana dewan ini.

Dewan Haji Hall Kajang

DEWAN HAJI HALL

Cheras, Kajang

Dewan Banquet Hall Menara TM

BANQUET HALL

Menara TM, Kuala Lumpur

Okay, jom kita tengok pakej perkahwinan di dewan yang kami tawarkan

Luangkan masa anda untuk lihat dulu pakej yang sesuai untuk majlis perkahwinan anda. Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan.

PAKEJ DEWAN HAJI HALL

STANDARD
RM18.90
  • MENU
  • Nasi Putih 10%
  • Nasi Briyani Beras Panjang 90%
  • Ayam Masala / Ayam Goreng Berempah
  • Daging Masak Hitam / Daging Briyani
  • Dalca Sayur / Pajeri Nenas Berempah
  • / Masak Lemak Pucuk Ubi Cendawan
  • Air Asam Kerisik
  • Buah Oren / Tembikai
  • .
  • Air Sirap / Sirap Oren / Sirap Laici
  • Air Mineral
  • Teh Tarik
  • .
  • SANTAPAN PENGANTIN
  • Menu Asas 2 Set
  • Ayam Golek 2 Set
  • Udang Butter 2 Set
  • Ikan Siakap Sweet Sour 2 Set
  • Hiasan Makan Beradap 8 Pax
  • Fruit Platter
  • .
  • KELENGKAPAN
  • Hiasan Dewan
  • Pelayan Beruniform
  • Dewan Berhawa Dingin
  • .
  • PERCUMA
  • Set Pelamin
  • Karpet Merah
  • Walkway 6 pcs
  • PA Sistem & DJ
  • Kek 3 Tingkat
  • Riben Sedia Ada
  • Photo Booth (Backdrop sahaja)
  • 4 Set Dome VIP
  • Anggota RELA
  • Penginapan 1 Malam di Homestay 1 Bilik Berhawa Dingin Bersebelahan Dewan
EXCLUSIVE
RM25.90
  • MENU 
  • Nasi Putih 10%
  • Nasi Briyani Beras Panjang 90%
  • Ayam Masala / Ayam Goreng Berempah
  • Daging Masak Hitam / Daging Briyani
  • Dalca Sayur / Pajeri Nenas Berempah
  • / Masak Lemak Pucuk Ubi Cendawan
  • Air Asam Kerisik
  • Buah Oren / Tembikai
  • .
  • Air Mineral
  • Teh Tarik & Kopi O
  • Kuih & Bubur
  • .
  • SANTAPAN PENGANTIN
  • Menu Asas 2 Set
  • Ayam Golek 2 Set
  • Udang Butter 2 Set
  • Ikan Siakap Sweet Sour 2 Set
  • Buah-buahan Campuran
  • Hiasan Makan Beradab
  • Fruit Platter
  • .
  • KELENGKAPAN 
  • Hiasan Dewan
  • Pelayan Beruniform
  • Dewan Berhawa Dingin
  • .
  • PERCUMA
  • Set Pelamin
  • Karpet Merah
  • Walkway 6 pcs
  • 4 Set Dome VIP
  • Anggota RELA
  • Sistem PA & DJ
  • Kek 3 Tingkat
  • Reben Ikut Tema
  • Jurugambar Dalam 1 Sesi
  • Busana Pengantin
  • Persembahan Kompang
  • Penginapan 1 Malam di Homestay 2 Bilik Berhawa Dingin Bersebelahan Dewan
GRAND
RM27.90
  • MENU 
  • Nasi Putih 10%
  • Nasi Briyani Beras Panjang 90%
  • Ayam Masala / Ayam Goreng Berempah
  • Daging Masak Hitam / Daging Briyani
  • Dalca Sayur / Pajeri Nenas Berempah
  • / Masak Lemak Pucuk Ubi Cendawan
  • Air Asam Kerisik
  • Buah Oren / Tembikai
  • .
  • Air Mineral
  • Teh Tarik & Kopi O
  • Kuih dan Bubur 250 pax
  • Apam Balik Stall
  • Ais Krim Stall
  • Cendol Stall
  • .
  • SANTAPAN PENGANTIN
  • Menu Asas 2 Set
  • Santapan Pengantin
  • Ayam Golek 2 Set
  • Udang Butter 2 Set
  • Ikan Siakap Sweet Sour 2 Set
  • Buah – buahan Campur
  • Fruit Platter
  • .
  • KELENGKAPAN MAJLIS
  • Hiasan Dewan
  • Pelayan Beruniform
  • Dewan Berhawa Dingin
  • .
  • PERCUMA
  • Set Pelamin
  • Karpet Merah
  • Walkway 6 pcs
  • Sistem PA & DJ
  • Kek 3 Tingkat
  • Reben Ikut Tema
  • Jurugambar Seluruh Resepsi
  • Busana Pengantin & Mekap
  • Photobooth (Backdrop sahaja)
  • Persembahan Kompang
  • 6 Set VIP Dome
  • Anggota RELA
  • Penginapan 1 Malam di Homestay 2 Bilik Berhawa Dingin Bersebelahan Dewan

KEMUDAHAN DI DEWAN HAJI HALL

  • Kapasiti dewan mampu menampung sehingga 1500 pax tetamu.
  • Dewan berhawa dingin. Sangat nyaman dan selesa.
  • Dekorasi siling ala-ala hotel mewah. Pencahayaan yang suam dan bergemerlapan memukau mata yang memandang.
  • Homestay disediakan untuk pengantin tinggal 1 malam sehari sebelum majlis. Tak perlu lagi pengantin terkejar-kejar ke dewan.
  • Surau dan tandas untuk tetamu disediakan.
  • Kemudahan tempat letak kereta yang sangat luas.
  • Harga sewa dewan murah dan berpatutan.

PAKEJ BANQUET HALL, MENARA TM

STANDARD
RM21.50
  • MENU
  • Nasi Beriani / Minyak
  • Nasi Putih 10%
  • Ayam Goreng Berempah / Ayam Masala
  • Daging Masak Hitam / Daging Briyani
  • Dalca Sayur / Masak Lemak Pucuk Ubi / Pajeri Berempah
  • Air Asam Kerisik
  • Buah Oren
  • Sirap Oren / Sirap / Anggur
  • Air Mineral
  • Teh Tarik 400 Pax
  • .
  • HIDANGAN PENGANTIN
  • 2 Set Menu Asas
  • 2 Ekor Ayam Golek
  • 2 Ekor Siakap Sweet Sour
  • 2 Jambak Udang Mentega
  • 2 Set Buah-buahan Campur
  • 8 Set Hiasan Makan Beradab
  • .
  • KELENGKAPAN 
  • Dewan Berhawa Dingin
  • Lantai Berkarpet
  • Hiasan Dewan
  • Tray buffet
  • Pinggan dan cawan
  • Senduk, sudu dan garfu
  • Tisu
  • Balang Air Minuman
  • Pelayan beruniform
  • Skrin Projektor
  • .
  • SET BRIDAL
  • Set Pelamin Dekorasi Bunga 30 Kaki
  • Baju Pengantin Lelaki & Perempuan
  • Aksesori Lengkap Lelaki & Perempuan
  • Bunga Tangan
  • Make Up 1 Kali
  • Karpet Merah
  • Walkway 6 pcs
  • .
  • AUDIO
  • Sistem PA
  • Pengacara sepanjang majlis
  • .
  • PERCUMA
  • Kek 3 Tingkat
  • 4 Set Dome VIP
  • Bilik Persediaan Pengantin
  • Parking VVIP 5 Kereta
  • Parking Tetamu Berbumbung
EXCLUSIVE
RM22.90
  • MENU
  • Nasi Beriani / Minyak
  • Nasi Putih 10%
  • Ayam Goreng Berempah / Ayam Masala
  • Daging Masak Hitam / Daging Briyani
  • Dalca Sayur / Masak Lemak Pucuk Ubi / Pajeri Berempah
  • Air Asam Kerisik
  • Buah Oren
  • Sirap Oren / Sirap / Anggur
  • Air Mineral
  • Teh Tarik 400 Pax
  • Bubur Pulut Hitam / Kacang Hijau 400 Pax
  • .
  • HIDANGAN PENGANTIN
  • 2 Set Menu Asas
  • 2 Ekor Ayam Golek
  • 2 Ekor Siakap Sweet Sour
  • 2 Jambak Udang Mentega
  • 2 Set Buah-buahan Campur
  • 8 Set Hiasan Makan Beradab
  • .
  • KELENGKAPAN 
  • Dewan Berhawa Dingin
  • Lantai Berkarpet
  • Hiasan Dewan
  • Tray buffet
  • Pinggan dan cawan
  • Senduk, sudu dan garfu
  • Tisu
  • Balang Air Minuman
  • Pelayan beruniform
  • Skrin Projektor
  • .
  • SET BRIDAL
  • Set Pelamin Dekorasi Bunga 30 Kaki
  • Baju Pengantin Lelaki & Perempuan
  • Aksesori Lengkap Lelaki & Perempuan
  • Bunga Tangan
  • Make Up 1 Kali
  • Karpet Merah
  • Walkway 6 pcs
  • .
  • AUDIO
  • Sistem PA
  • Pengacara sepanjang majlis
  • .
  • FOTOGRAFI
  • Indoor & Outdoor 
  • Album Riben
  • Frame Gambar
  • Frame Table Top
  • Pendrive Berserta Bekas
    .
  • PERCUMA
  • Kek 3 Tingkat
  • 4 Set Dome VIP
  • Bilik Persediaan Pengantin
  • Parking VVIP 5 Kereta
  • Parking Tetamu Berbumbung

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN DI BANQUET HALL

  • Kapasiti dewan menampung kapasiti 2000 pax tetamu.
  • Dewan berhawa dingin. Memang nyaman dan sangat selesa.
  • Bilik persediaan untuk pengantin yang selesa.
  • Ruang meletak kereta tetamu berbumbung. Tak perlu risau jika hari hujan.
  • 5 petak kereta untuk VIP.
  • Harga sewa dewan murah dan berpatutan.

14 Hari Jaminan Pulangan Wang Semula

Anda boleh mengambil semula wang deposit tempahan katering sekiranya anda berubah fikiran atau terpaksa membatalkan tempahan dalam masa 14 hari selepas bayaran deposit dibuat.

APA KATA PELANGGAN YANG AMBIL SERVIS CATERING KAMI?

DATO

“Alhamdulillah makanan memang sedap! Your staff sangat efficient. Sudu, garfu, pinggan & gelas all the time ada.”


RAZLAN

Syukur, ramai tetamu bagitau makanan memang sedap. Pajeri siap ada tetamu minta tapau sebab dia kata sedap. Geng-geng lelaki saya kata masakan kambing memang terbaik. Saya dan family betul-betul happy! Keep it up!


MIEZA

“Lauk semua sedap2.. Boleh repeat nanti. InsyaAllah ade rezeki saya sure amik catering ni lagi..”


NYNY AZHAR

“Alhamdulillah fast response dan layanan terbaik dari sebelum, semasa, dan selepas majlis. Ambil pakej hulubalang untuk 100 orang (harga dan pakej berbaloi walaupun jumlah tetamu tidak ramai) dan tetamu semua puji makanan sedap. Kuah dan sambal banyak (plus point untuk mereka yang suka makan berkuah). Inshaa Allah akan ambil lagi service daripada Raja Briyani Catering.”


ASNI SUPRAN

“Alhamdulillah open house raya berjalan lancar. Kami puas hati dengan servis.
Setup khemah awal, 2 hari awal. Pekerja yang dihantar cekap. Menu sedap terutama daging masak hitam. Kuih cucur badak pun sedap

Kesimpulannya, kami sekeluarga berpuas hati dan ramai tetamu yang tanya pasal Raya Briyani Catering. InsyaAllah kalau ada rezeki, kami akan guna servis Raja briyani Catering lagi.”


FATEEN FAHRIN

Alhamdulillah the price very affordable and the food and service is the best among the rest! Plus I got wedding gift from the catering too! Thanks a lot Raja Briyani Catering for the tiptop service! Very very recommended to people!”


MUHD AZIF

Excellent People . Excellent Food .
Excellent Service. Ordered to cater for 300 pax of food and everyone loves it. Chicken and Beef are cooked to perfection, the Basmathi rice is high in quality and cooked perfectly. MasyaAllah. Family and Friends love their food and not one complaint.

★★★★

PAKEJ KATERING MURAH LAIN YANG PASTI BERBALOI

Pakej Akikah

Sedang merancang majlis akikah untuk anak? Kami ada Pakej Kambing Golek yang istimewa untuk anda!

Pakej 1000 Pax

Sesuai untuk anda yang merancang majlis untuk tetamu seramai 1000 Pax sama ada di dewan atau di bawah kanopi.

Pakej Lengkap

Tak nak pening kepala uruskan vendor bagi majlis perkahwinan anda? Serahkan sahaja kepada kami.

JANGAN TUNGGU LAGI, TEMPAH PAKEJ KATERING & DEWAN DENGAN KAMI SEKARANG!

raja-briyani-catering-website-footer-logo-compressor
%d bloggers like this: