PAKEJ KATERING & PERKAHWINAN

Tengah Cari Pakej Katering Terbaik di Selangor & Kuala Lumpur?

Jika anda impikan majlis perkahwinan yang indah…
Nasi dan bermacam jenis lauk pauk yang sedap…
Sampai tetamu tak berhenti memuji..


Tahniah, anda berada di tempat yang betul. Izinkan kami realisasikan impian anda. Kami akan bantu uruskan servis katering di hari perkahwinan anda.

Segala urusan tempahan catering anda akan diurus dari A – Z. Anda tak perlu lagi risau lagi masalah lauk tak sedap, makanan tak cukup, katerer lupa tarikh dan macam-macam masalah lagi.

Kami akan sempurnakan detik bahagia anda menjadi sesuatu yang indah untuk dikenang.

Bagi anda yang ingin mengadakan majlis perkahwinan, akad nikah, pertunangan, akikah atau pun hari jadi sekitar Selangor dan Kuala Lumpur, jangan ragu-ragu untuk bertemu dengan kami dan rasai sendiri keenakan masakan kami!

Nak Dapatkan Sebut Harga dari Kami?

Kenapa Ramai Klien Memilih Servis Katering Kami?

Kekuatan utama Raja Briyani Catering adalah pada masakannya. Baik Nasi Briyani, Nasi Minyak dan lain-lain. Semuanya dimasak secukup rasa. Ratah nasi pun sedap!

Staf yang terlatih dan berdisiplin adalah kunci kejayaan sesuatu majlis. Serahkan sahaja kepada kami, semuanya pasti terurus

Harga pakej katering & perkahwinan yang berpatutan. Anda boleh jimat hingga 15% dengan pakej katering kami

Pakej Catering Serendah 100 Pax Hingga 1000 Pax

Sama ada besar atau kecil majlis perkahwinan anda, itu tak penting. Yang penting, Raja Briyani Catering akan pastikan setiap tetamu anda tersenyum puas menikmati sajian lauk pauk kami di hari perkahwinan anda.

Tak perlu pening kepala tentang bajet catering kerana harga pakej servis katering kami sangat berpatutan, murah dan berbaloi dengan setiap ringgit yang anda belanjakan.

Pakej Katering Perkahwinan Paling Jimat Bagi Tahun 2020 / 2021

PAKEJ KATERING 1000 PAX
RM9.90
  • Dewan / Kanopi
PAKEJ KATERING 100 – 900 PAX
RM10.90
  • Minimum 100 Pax
PAKEJ LENGKAP
RM15.90
  • Minimum 1000 Pax
PAKEJ DEWAN
RM18.90
  • Minimum 1000 Pax

MENU

Secantik mana pun pelamin di hari perkahwinan anda, tapi kalau makanan tak sedap, sampai 7 keturunan orang asyik mengata.

Tetamu datang bukan sekadar nak tengok pengantin, atau menghabiskan masa tengok pelamin. Tetamu datang nak makan. Sebelum keluar rumah lagi dah terbayang rasa Nasi Briyani, Nasi Minyak, Daging Masak Hitam dan lauk pauk yang lain.

Jadi, izinkan kami untuk memenuhi keinginan tetamu anda dengan pelbagai sajian yang lazat – setanding dengan kualiti masakan hotel 5 bintang!

APA KATA PELANGGAN KAMI?

SHAH

“So far one of the best Nasi Briyani yg saya pernah saya makan. Aroma nasi lain dari yang lain. Rich dengan aroma herba. Tak kosong macam sesetengah nasi briyani. Beras pun panjang2. Signature dish Air Asam Kerisik memang sedap sangat!”

Rating: 5 out of 5.
FATIMAH HASSAN

“Kami sekeluarga nak ucapkan terima kasih kepada Raja Beriani kerana menyempurnakan Majlis Kesyukuran & Aqiqah di rumah kami semalam. Makanan sampai awal dan tetamu semua kata makanan sedap. Ada tetamu yang ambil Business Kad Raja Beriani untuk servis katering di majlis mereka yang akan datang.”

Rating: 5 out of 5.
AZIZAH BUYONG

“Terima kasih kepada Raja Briyani Catering makanan sedap-sedap belaka. Ramai tetamu puji terutama Daging Masak Hitam. Saya sangat berpuas hati … Akan repeat order lagi untuk majlis kahwin adik saya yang akan datang.”

Rating: 5 out of 5.

“Daging EMPUK.. Senang la nak makan. Tak payah nak tarik-tarik”

“Tak tau nak bagi berapa bintang… Sebab makanan U very very WONDERFUL!”

“Nasi Briyani sedap sangat. Beras high quality. Nasi tak melekat langsung!”

Tak Sabar Nak ‘Booking’?

Klik di bawah untuk dapatkan sebut harga dahulu

Raja Briyani Catering

C-13A-7, 7 Tree Seven Residences, Lorong 3, Taman Koperasi Cuepacs, 43000 Kajang

0132700571
rajabriyani.my@gmail.com

Monday: Closed
Tuesday: 09:00 – 18:00
Wednesday: 09:00 – 18:00
Thursday: 09:00 – 18:00
Friday: 09:00 – 18:00
Saturday: 09:00 – 18:00
Sunday: 09:00 – 18:00

%d bloggers like this: